lørdag 25. oktober 2008

tokio hotel vant priser



Nå kan du stemme de frem til å vinne på årets EMA.

Tar hele Amerika med storm.

Det regnet en monsun over Guadalajara i Mexico da årets MTV Video Music Awards Latin America fant sted.
''Emo''punkrockbandet Tokio Hotel vant nemlig både prisen for "Årets Sang" for låta "Monsoon" og ble stemt frem til å vinne kategorien "Beste Internasjonale Nykommere".

De tyske guttene ser ut til å være populære over hele det amerikanske kontinent og nå kan de bevise at også den latin amerikanske populasjonen digger Tokio Hotels musikk.

Bill, Tom, Georg og Gustav, som kunne titulere seg som årets nykommere på MTV Video Music Awards, var alle tilstede og gikk stolte opp på scenen for å motta prisene.

I tillegg fikk de en egen pris fra deres fanklubb i Venezuela og en tagg for beste mobilringetone for, ja nettopp, "Monsoon".

Den store vinneren på årets MTV Video Music Awards Latin America var den kolombianske artisten Juanes, som stakk av med en statue for både "Beste Artist", "Beste Solo Artist", "Beste Rocke Musiker" og "Beste Regionale Artist".

Hele 12.5 millioner mennesker hadde stemt online og MTV regnet ut at over 560 millioner mennesker (!) så prisutdelingen.

Nå teller jeg og fansen i Europa ned til den europeiske versjon av prisutdelingen som går av stabelen den 6. november i Liverpool.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Liker ikke den gruppa der jeg :/
Men hver sin smak^^

www.emilieaaroe.blogspot.com sa...

jeje :)